Hoe werkt het?

VERSE PRODUCTEN · GEEN E-NUMMERS · PROTEÏNERIJK · ZOUTLOOS

Bereiden & Verpakken

De ingrediënten van onze maaltijden worden met zorg samengesteld en bevatten voedingswaarden die helpen bij het behalen van het door jou gestelde doel. Onze maaltijden worden dagelijks vers bereid door onze chef en bevatten geen e-nummers en conserveringsmiddelen. Wij koken neutraal en voegen geen zout toe aan onze maaltijden. Ook werken wij uitsluitend met vrije uitloop kip, vezelrijke zilvervliesrijst en verse Noorse zalm van Schmidt Zeevis. Wij vriezen de maaltijden op minimaal -25 graden in zodat de versheid gegarandeerd blijft.

Bezorgen

Onze maaltijdpakketten worden verzonden met een speciaal ontwikkelde 4-laags isolatieverpakking, waardoor jouw maaltijd gegarandeerd bevroren aankomt. In verband met de versheid van onze producten bezorgen wij iedere donderdag en vrijdag. Hierdoor kunnen wij garanderen dat u ten alle tijden jou pakket vers afgeleverd krijgt. Het Mealsdeals team neemt contact met je op voor de dag en het tijdstip. Kies je ervoor om het pakket af te halen? Zorg ervoor dat het pakket zo snel mogelijk wordt opgehaald op de desbetreffende locatie.

Eet smakelijk

Onze maaltijden zijn maximaal 3 maanden houdbaar in de vriezer. De houdbaarheidsdatum staat op het product vermeld. Na het ontdooien zijn de maaltijden 3 dagen houdbaar in de koelkast. Wij raden je aan om de maaltijden eerst in de koelkast te laten ontdooien alvorens deze 2,5 minuten op te warmen in de magnetron. Bevroren maaltijden dienen 5 minuten opgewarmd te worden. Houd tijdens het opwarmen de deksel er op, alvorens je geniet van de heerlijke maaltijden.

0